Virksomhedsportrætter

Freelance tekstforfatter

og journalist

Danny Schjødt Pedersen

Mobil: 22821082

Mellem linierne

Virksomhedsportrætter

 

 

En virksomhedsprofil eller et virksomhedsportræt fortæller med interviews, artikler, tekster, faktabokse, billeder og en klar afsender den helt rette historie til den rette modtager i det helt rigtige medie.

Virksomhedsprofilen og virksomhedsportrættet giver nye vinkler på virksomheden

Virksomhedsportrættet er en omtale af din virksomhed, hvor du helt igennem har det sidste ord, når det gælder indhold og form. Denne form for præsentation af din virksomhed kan anvendes i flere forskellige sammenhænge. Det kan være som annonce i et bestemt medie eller som en præsentation, der kan anvendes i egne medier (fx. salgsmateriale, på www).

Hver virksomhed og organisation har masser af gode historier at fortælle om

· medarbejdere

· kompetencer

· succeser

· udvikling

· uddannelse

· virksomhedsfusioner

· generationsskifte

· opkøb

· CSR

·l edelse

og meget andet

 

Når jeg producerer virksomhedsportrætter for virksomheder, lægger jeg stor vægt på, at jeg spiller rollen som de friske, eksterne øjne. Det giver nogle nye vinkler på virksomheden, der normalt er lidt usynlige for virksomheden selv.

Jeg har samtidig – qua erfaring fra 300-400 virksomhedsportrætter – et blik for, hvor der er historier, der er relevante og interessante for både afsender og modtager.

Fra arbejdsmiljø til cases, fra strategi til logistik

Arbejdet med virksomhedsportrætter har givet mig mulighed for at besøge et utal af danske virksomheder i mange forskellige brancher.

Jeg har samtidig haft lejlighed til at rådgive disse virksomheder om, hvordan de bedst muligt præsenterede virksomheden over for modtagerne – med vinkler fra arbejdsmiljø (den positive historie om virksomheden i bestræbelserne på at lette rekrutteringen) over produkter og cases til strategi og logistik.

I et virksomhedsportræt kan du fortælle positive historier om din virksomhed

Med et virksomhedsportræt står du med et materiale, der kan give professionelle og positive oplevelser til mange modtagere (også internt).

 

 

 

 

Mellem linierne

Freelance tekstforfatter og journalist

Danny Schjødt Pedersen

Prins Åges Allé 14

5250 Odense SV

Mobil: 22821082

mail@mellemlinierne.dk