Nyhedsbreve

Freelance tekstforfatter

og journalist

Danny Schjødt Pedersen

Mobil: 22821082

Mellem linierne

Nyhedsbreve

Nyhedsbrevet i enten trykt eller digital form er en glimrende mulighed for at fortælle historier, lancere nyheder, præsentere nye medarbejdere, informere og opdatere kunderne. e-mail marketing kan bringe nyhedsbrevet helt ud i kundernes mailbox.

Nyhedsbrevet er en genvej for den gode historie

I et nyhedsbrev kan du samle en række informationer og historier, der er relevante for dine modtagere. I nyhedsbrevet kan du give dem gode råd, overblik, nyheder, produktinformation eller andet, der bringer dem videre - og tættere på at købe dine hioldninger eller produkter. Et nyhedsbrev med inspirerende content giver dine kunder indsigt og nye muligheder. Inspirerer dem til ”action” – i form af handel, sponsorater eller nye holdninger.

 

Et godt nyhedsbrev…:

· udkommer med en fast frekvens, så modtagerne ”forventer og ser frem til” det næste nummer af dit nyhedsbrev

· kan være en alsidig og varieret kombination af notitser, mindre artikler, større artikler og illustrationer

· bør have eksterne bidrag i de større artikler, ikke kun interne ”eksperter” – det styrker nyhedsbrevet troværdighed, når du kan få eksterne til at udtale sig positivt, så du ikke behøver at gøre det selv!

· serveres for dine modtagere via de medier, der er modtagernes egne – enten i trykt form eller som en ”layoutet mail” i forbindelse med målrettet brug af e mail marketing.

 

Min rolle: Helt tæt på arbejdet med dine nyhedsbreve

Som rutineret freelance journalist har jeg arbejdet med mange nyhedsbreve – og har altid haft den samme rolle: Som en engageret ”medarbejder”, der med grundigt forarbejde kommer tæt på både afsender og modtager, når der skal leveres professionelt og inspirerende indhold og content til nyhedsbreve. Forarbejdet er en grundig briefing fra ledere/medarbejdere med den rette viden om en historie – og en research på den enkelte kunde og historie, så historierne i dit nyhedsbrev har værdi for modtageren.

På dette grundlag går jeg i dialog med aktører omkring den enkelte historie.

Nyhedsbrevet og de gode historier er godt på vej…

 

Mellem linierne

Freelance tekstforfatter og journalist

Danny Schjødt Pedersen

Prins Åges Allé 14

5250 Odense SV

Mobil: 22821082

mail@mellemlinierne.dk