Journalistik

Freelance tekstforfatter

og journalist

Danny Schjødt Pedersen

Mobil: 22821082

Mellem linierne

Freelance JOURNALIST på Fyn

Journalist fortæller med stor nysgerrighed historier om mennesker og muligheder i artikler, tillæg, features, reportager annoncetillæg, aviser, magasiner og til digitale medier.

 

 

Freelance journalist på Fyn leverer Inspirerende journalistik:

Succes med den gode historie

Som freelance journalist har jeg siden 2002 skrevet og redigeret over 100 avistillæg – med forskellige temaer som nybyggeri/andelsboliger, liebhaveri, sundhed/velvære, mode, handels- og byliv, byudvikling og hus/have.

Det er blevet til et betragteligt antal relevante og forhåbentlig læseværdige artikler om disse emner. Og det er blevet til et spændende møde med mange forskellige mennesker, virksomheder og sider af verden omkring os.

Journalist arbejder med stor og ærlig nysgerrighed

Undervejs i arbejdet med freelance journalistikken har jeg haft stor glæde af en ærlig nysgerrighed. Både på egne og på læsernes vegne. Journalistikken er en mulighed for at lære nyt om mere – og for at formidle det videre til en gruppe af modtagere, der kan bruge informationerne fagligt og professionelt, privat og personligt.

Redaktionelle artikler med fokus på mennesker og muligheder

Tillæg og temaer kan samle de gode historier i forskellige former. Som regulære redaktionelle tillæg eller som annoncetillæg, hvor virksomhedsprofiler er en del af setup’et.

Uanset form og funktion er min opgave som freelance journalist den samme: Jeg skal levere historier, der inspirerer læserne – med fokus på mennesker, muligheder, markeder, meninger og meget andet.

 

Mellem linierne

Freelance tekstforfatter og journalist

Danny Schjødt Pedersen

Prins Åges Allé 14

5250 Odense SV

Mobil: 22821082

mail@mellemlinierne.dk

 

Kundecitat:

"Danny er samarbejdspartner

i særklasse..."

"Danny er en samarbejdspartner i særklasse og formår gang på gang at vinkle og levere knviskarpt og meget professionelt indhold/content f.eks. til skolens Magasin, diverse reklamer, hjemmeside, Facebook, Instagram og pressemeddelelser. Danny kommer altid med nye spændede vinkler, arbejder meget selvstændigt og proaktivt og får kort sagt tingene til at ske.

 

Henrik Vestergaard Stokholm,

vicerektor, Nyborg Gymnasium