content

Freelance tekstforfatter

og journalist

Danny Schjødt Pedersen

Mobil: 22821082

Mellem linierne

Content og unikt indhold

Læseværdigt indhold, content og søgemaskineoptimering hænger tæt sammen. Med artikler, cases, opslag, indlæg, synspunkter og en række andet indhold flytter du læsere, modtagere og sikrer dig gode placeringer på søgemaskiner.

 

Content Provider:

Min nye titel - og dine nye muligheder for unikt indhold

Freelance tekstforfatter og journalist har der siden 2002 stået på mit visitkort.

Jeg er stadig begge dele, når jeg arbejder med tekstforfatning og journalistik.

 

I dag skal der dog også stå en tredje ting på visitkortet, nemlig Content Provider.

 

Unikt indhold og content skaber effekt, synlighed og trafik

For som Content Provider leverer jeg stadig indhold, tekter og artikler, der på mange måder ligner de tekster og artikler, jeg altid har leveret. De skal dog ofte i dag tænkes til flere medier og medieplatforme allerede fra starten.

 

Grundlaget er stadig det gode møde, briefingen, interviewet, research og den gode basishistorie. Men den skal medieres og pakkes om, så den passer til alle de medier, hvor budskabet skal formidles. Som interview i et digitalt nyhedsbrev, der sendes ud som e-mail-marketing. Som grundlag for en pressemeddelelse. Som post på Facebook og LinkedIn. Som en blogpost. Som tekst på en hjemmeside. Som radiospot. Som...

 

Professionelt indhold og content skaber effekt, blandt andet i form af synlighed og trafik på forskellige medier, især hjemmesider.

 

Content: Den gode historie til mange medier

Content, i form af godt indhold og gode historier fortalt via forskellige medier, giver dig en række fordele som afsender:

1) du får et materiale og noget indhold, som du kan bruge til at sikre fornyelse på en række af dine platforme

2) med løbende produktion af godt content giver du dine modtagere nogle bedre oplevelser, relevant information og en mere personlig dialog

3) med det gode indhold og fornyelsen på dine medier får du også effekt på søgemaskinerne, der giver dig bonus for at tilbyde ny information

4) med content, der er baseret på søgeordsanalyser og data fra Google Analytics, kan du synliggøre dig selv på en række af de søgeord, som dine kunder oftest bruger, når de søger efter dit produkt og dine løsninger

 

Kontakt mig på mobil 22821082 eller send mig en mail på mail@mellemlinierne.dk, hvis du vil vide mere om dine muligheder for at skabe synlighed med unikt content og indhold til de medier, du bruger.

Mellem linierne

Freelance tekstforfatter og journalist

Danny Schjødt Pedersen

Prins Åges Allé 14

5250 Odense SV

Mobil: 22821082

mail@mellemlinierne.dk

 

Kundecitat:

"Danny leverer knivskarpt

og meget professionelt indhold og content..."

"Danny er en samarbejdspartner i særklasse og formår gang på gang at vinkle og levere knviskarpt og meget professionelt indhold/content f.eks. til skolens Magasin, diverse reklamer, hjemmeside, Facebook, Instagram og pressemeddelelser. Danny kommer altid med nye spændede vinkler, arbejder meget selvstændigt og proaktivt og får kort sagt tingene til at ske.

 

Henrik Vestergaard Stokholm,

vicerektor, Nyborg Gymnasium